Καλωσήλθατε στο ιστολόγιο μας

Μέσα από τις σελίδες του blog και σε συνεργασία με το σύλλογο των διδασκόντων, θα αναρτούνται νέα, ανακοινώσεις και δραστηριότητες του σχολείου από όπου θα μπορούν να ενημερώνονται οι γονείς και οι μαθητές.

Οι απόφοιτοι του σχολείου, θα μπορούν να ανατρέχουν σε παλαιότερες αναρτήσεις της εποχής όπου ήταν οι ίδιοι μαθητές του σχολείου και να θυμηθούν τους δασκάλους, τους συμμαθητές καθώς και τα γεγονότα εκείνης της περιόδου μέσα από το φωτογραφικό υλικό και τις αναρτήσεις.

Οποιαδήποτε πρόταση σχετικά με το blog, τις αναρτήσεις ή το φωτογραφικό υλικό είναι πάντα ευπρόσδεκτες.


Ευχαριστούμε για το χρόνο σας... καλή πρόοδο στους μαθητές.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Γενική Συνέλευση




Αγαπητοί Γονείς

Βάσει του καταστατικού λειτουργίας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, 
σας καλούμε την
Παρασκευή  30/11/2018 και ώρα 6:00 μμ
Στην αίθουσα του συλλόγου στο παλιό Δημοτικό Σχολείο
στην πρώτη Γενική Συνέλευση για την σχολική χρονιά 2018-2019,
του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Όπως γνωρίζετε η Γενική  Συνέλευση  είναι το ανώτατο όργανο των γονέων με σκοπό την συζήτηση, αντιμετώπιση και επίλυση των θεμάτων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει μια σχολική κοινότητα. Η συμμετοχή όλων μας στην Γενική Συνέλευση και γενικότερα η ενεργή συμμετοχή μας ως μέλη του Συλλόγου κρίνεται αναγκαία.

Φέτος η συμμετοχή σας είναι ιδιαιτέρως σημαντική και απαραίτητη διότι μεταξύ άλλων θα γίνει απολογισμός των πεπραγμένων του απερχόμενου ΔΣ και θα αποφασιστεί η έναρξη διαδικασιών για την εκλογή του επόμενου  διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας.

Θέματα Γενικής Συνέλευσης:

  1. Απολογισμός  του παρόντος ΔΣ
  2. Εκλογές νέου Δ.Σ.
  3. Απόφαση για Ετήσια Συνδρομή Μελών
  4. Διάφορα θέματα

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία όταν συμμετέχει το 1/3 των μελών. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, συγκαλείται νέα Γενική Συνέλευση την αντίστοιχη ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας, στον ίδιο τόπο  με τα ίδια θέματα, οπότε και βρίσκεται σε απαρτία με όσα μέλη είναι παρόντα.

Για το ΔΣ ο Πρόεδρος,
                                                                                                                       Αργυρίου Μάριος
  

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου