Καλωσήλθατε στο ιστολόγιο μας

Μέσα από τις σελίδες του blog και σε συνεργασία με το σύλλογο των διδασκόντων, θα αναρτούνται νέα, ανακοινώσεις και δραστηριότητες του σχολείου από όπου θα μπορούν να ενημερώνονται οι γονείς και οι μαθητές.

Οι απόφοιτοι του σχολείου, θα μπορούν να ανατρέχουν σε παλαιότερες αναρτήσεις της εποχής όπου ήταν οι ίδιοι μαθητές του σχολείου και να θυμηθούν τους δασκάλους, τους συμμαθητές καθώς και τα γεγονότα εκείνης της περιόδου μέσα από το φωτογραφικό υλικό και τις αναρτήσεις.

Οποιαδήποτε πρόταση σχετικά με το blog, τις αναρτήσεις ή το φωτογραφικό υλικό είναι πάντα ευπρόσδεκτες.


Ευχαριστούμε για το χρόνο σας... καλή πρόοδο στους μαθητές.

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 η καθιερωμένη αποκριάτικη εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου μας!!! 

''Οι μικροί μασκαράδες'' 
ανέβασαν το κέφι με παιχνίδι και χορό και παρέσυραν μαζί τους, 
Δασκάλους και Γονείς!!!

Ο Σύλλογος μας πρόσφερε σουβλάκια και διάφορα κεράσματα σε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους!!!

Αξίζει να ευχαριστήσουμε τους γονείς που βοήθησαν με τις ετοιμασίες, τις μαμάδες που εξυπηρετούσαν τον κόσμο και δεν γλέντησαν, τον Αργυρίου Χρήστο, τον Καραντώνη Μανόλη και τον Κωστή Δούμο που είναι πάντα κοντά μας με κρέατα, ψωμιά και ψήσιμο κρεάτων, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δάγγα Στέλιο, που μας τίμησε με την παρουσία του και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Σχολείου μας
 και φυσικά να μην ξεχάσουμε τους μαθητές του Σχολείου για την χαρά που μας πρόσφεραν!!!

με εκτίμηση το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου