Καλωσήλθατε στο ιστολόγιο μας

Μέσα από τις σελίδες του blog και σε συνεργασία με το σύλλογο των διδασκόντων, θα αναρτούνται νέα, ανακοινώσεις και δραστηριότητες του σχολείου από όπου θα μπορούν να ενημερώνονται οι γονείς και οι μαθητές.

Οι απόφοιτοι του σχολείου, θα μπορούν να ανατρέχουν σε παλαιότερες αναρτήσεις της εποχής όπου ήταν οι ίδιοι μαθητές του σχολείου και να θυμηθούν τους δασκάλους, τους συμμαθητές καθώς και τα γεγονότα εκείνης της περιόδου μέσα από το φωτογραφικό υλικό και τις αναρτήσεις.

Οποιαδήποτε πρόταση σχετικά με το blog, τις αναρτήσεις ή το φωτογραφικό υλικό είναι πάντα ευπρόσδεκτες.


Ευχαριστούμε για το χρόνο σας... καλή πρόοδο στους μαθητές.

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

ΚΟΛΝΤΕ 2016Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος  Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Μαρίνας – Πολλών Νερών – Γιαννακοχωρίου διοργάνωσε το παραδοσιακό άναμα φωτιάς με μεγάλη επιτυχία. 
Ο κόσμος που παραβρέθηκε στην εκδήλωση έμεινε ενθουσιασμένος με την όλη οργάνωση καθώς εκτός από το έθιμο στον ίδιο χώρο υπήρχε και έκθεση παλιάς φωτογραφίας , έκθεση ζωγραφικής από μικρούς μαθητές του σχολείου και έκθεση από διάφορες δραστηριότητες του Συλλόγου Γονέων, του Συλλόγου Διδασκόντων και βέβαια των μικρών μαθητών. 
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το άναμα τις φωτιάς, πυροτεχνημάτων και στην συνέχεια ανελάβαν καταξιωμένοι καλλιτέχνες τις περιοχής μας να διασκεδάσουν τον κόσμο με την συνοδεία κρεατικών  και κρασιού που σέρβιρε ο Σύλλογος Γονέων.

Ο Σύλλογος Γονέων ευχαριστεί τον Δήμαρχο Νάουσας κ. Κουτσογιάννη, τον Αντιδήμαρχο παιδείας  κ. Δάγγα, την κ. Μαλάκη, τον κ. Τσουβάρα, την κ. Τσαγκαλίδουκαι την Πρόεδρο της Μαρίνας κ. Βίλτσα  που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τον Πρόεδρο του Γιαννακοχωρίου κ. Θεοδοσιάδη για τα ξύλα που μας πρόσφερε, τους χορηγούς μας, τους ψήστες, τις γυνάικες  που σέρβιραν και βέβαια των κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του!!!

Ο Σύλλογος  και οι μαθητές σας εύχονται
 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου