Καλωσήλθατε στο ιστολόγιο μας

Μέσα από τις σελίδες του blog και σε συνεργασία με το σύλλογο των διδασκόντων, θα αναρτούνται νέα, ανακοινώσεις και δραστηριότητες του σχολείου από όπου θα μπορούν να ενημερώνονται οι γονείς και οι μαθητές.

Οι απόφοιτοι του σχολείου, θα μπορούν να ανατρέχουν σε παλαιότερες αναρτήσεις της εποχής όπου ήταν οι ίδιοι μαθητές του σχολείου και να θυμηθούν τους δασκάλους, τους συμμαθητές καθώς και τα γεγονότα εκείνης της περιόδου μέσα από το φωτογραφικό υλικό και τις αναρτήσεις.

Οποιαδήποτε πρόταση σχετικά με το blog, τις αναρτήσεις ή το φωτογραφικό υλικό είναι πάντα ευπρόσδεκτες.


Ευχαριστούμε για το χρόνο σας... καλή πρόοδο στους μαθητές.

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Προς:

 Σύλλογο Διδασκόντων 

του Δημοτικού Σχολείου Μαρίνας - Πολλών Νερών - Γιαννακοχωρίου


Αγαπητοί μας Δάσκαλοι,
Με αφορμή την λήξη της σχολικής χρονιάς 2014-15 επιτρέψτε μας να σας ευχαριστήσουμε, γιατί στην εκκίνηση που μας δώθηκε  στο ξεκίνημα της χρονιάς,  βρεθήκαμε στην ίδια γραμμή και όχι ως αντίπαλοι, αλλά ως συναγωνιστές! Ενός αγώνα δρόμου με πολλές δυσκολίες, χωρίς τέλος με συνεχιστές αυτού, τα ίδια τα παιδιά μας!   
Η συνεργασία μας και η σχέση μας, ηταν αψογη, όχι γιατί κανείς μας το επέβαλλε, αλλά γιατί έμείς  το θέλαμε και γιατί οι στόχοι μας, δεν μπορεί να ηταν παρά μόνο κοινοί!
Κι όταν είμαστε ενωμένοι, είναι βέβαιο ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!
Το μέλον αυτού του τόπου, αλλά και της κοινωνίας όλης, βρίσκεται στα χέρια μας, μα πιο πολύ στα χέρια των παιδιών μας!
Κι αν εμείς δεν διδαχθούμε απ” τα παιδιά μας, που ΄ναι ακόμα χαρακτήρες αγνοί και λιγότερο αλλοτριωμένοι, τότε η ελπίδα αρχίζει να χάνεται…
Σας ευχαριστούμε που διδάξτε λοιπόν στα παιδιά μας πράγματα όμορφα, για να μπορούν κι εκείνα να γίνουν οι καλοί μας Δάσκαλοι!
Σας καλούμε να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια που μαζί ξεκινήσαμε και την νεα σχολική χρονια!!! 
Σας ευχόμαστε καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι ωστε να έχετε δύναμη για το δύσκολο έργο σας της νέας Σχολικής χρονιάς!!!
 Εχοντας πάντα στο μυαλό σας, ότι θα είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστεί.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων ο πρόεδρος 
Αργυρίου Μάριος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου