Καλωσήλθατε στο ιστολόγιο μας

Μέσα από τις σελίδες του blog και σε συνεργασία με το σύλλογο των διδασκόντων, θα αναρτούνται νέα, ανακοινώσεις και δραστηριότητες του σχολείου από όπου θα μπορούν να ενημερώνονται οι γονείς και οι μαθητές.

Οι απόφοιτοι του σχολείου, θα μπορούν να ανατρέχουν σε παλαιότερες αναρτήσεις της εποχής όπου ήταν οι ίδιοι μαθητές του σχολείου και να θυμηθούν τους δασκάλους, τους συμμαθητές καθώς και τα γεγονότα εκείνης της περιόδου μέσα από το φωτογραφικό υλικό και τις αναρτήσεις.

Οποιαδήποτε πρόταση σχετικά με το blog, τις αναρτήσεις ή το φωτογραφικό υλικό είναι πάντα ευπρόσδεκτες.


Ευχαριστούμε για το χρόνο σας... καλή πρόοδο στους μαθητές.

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Την Πέμπτη 2 Απριλίου του 2015 έγινε η δενδροφύτευση συνολικά πενήντα (50)δένδρων στο περιβάλλον χώρο του Σχολείου μας!!!

 


Την συγκεγκριμένη δράση μπορούμε να την χαρακτηρήσουμε και ως Εκπαίδευση με την ενεργό συμμετοχή των μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων, με σκοπό  την ευαισθητοποίση των παιδιών για το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουν τη συμβολή του πρασίνου στην ποιότητα της ζωής μας, και αφετέρου στον καλοπισμό και την αναβάθμιση του χώρου του σχολείου

Στο τέλος ακολούθησε ομιλία απο τον γεωπόνο Σαββίδη Άγγελο που δέχτηκε πολλές ερωτήσεις απο τους μαθητές του Σχολείου για να τους δώσει τις ανάλογες απαντήσεις.

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε από τον σύλλογο εκπαιδευτικών του σχολείου και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, εγινε σχετικό αίτημα στο Δασαρχείο Νάουσας για την δωρεά παροχή πενήντα δένδρων.

 

 Ευχαριστούμε το Δασαρχείο Νάουσας, τον Γεωπόνο Σαββίδη Άγγελο, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών του Σχολείου μας, τους Γονείς που συμμετείχαν και ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου μας για την ενεργή συμμετοχή τους!!!


για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος 
Αργυρίου Μάριος


1 σχόλιο:

  1. Χωρίς τη συνδρομή του πανάξιου Προεδρείου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας δε θα γινόταν απολύτως τίποτα! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή